Daglichtstudio

Thuis in de tuin staat mijn daglichtstudio. In deze huiselijke omgeving voelen kinderen zich snel thuis! Geen hard flitslicht dat je kindje laat schrikken, maar wel zacht licht dat in combinatie met de groene omgeving een natuurlijke uitstraling geeft. Het liefst fotografeer ik ingetogen momenten en een mooie blik. Geen ingewikkelde poses of een geforceerde glimlach voor mij! Zo breng ik het authentieke karakter van de geportretteerden het mooist in beeld.

Werkwijze

De styling is erg belangrijk bij een studioshoot. Dat maakt het plaatje echt af. Daarom besteed ik daar bij Studio Diewke ook zeker genoeg aandacht aan! Via een vragenlijst toets ik af welke kleuren jullie mooi vinden, welk karakter jullie kind heeft en welke kledij jullie graag zouden meebrengen naar de shoot.

Op basis van jullie antwoorden uit de vragenlijst maak ik een moodboard op. Dit wordt dan mijn leidraad voor de styling en jullie leidraad voor het uitkiezen van leuke kledij. Ook over de outfits van jullie kleinsten geef ik graag advies!


En dan het echte werk! De fotoshoot vindt plaats in mijn daglichtstudio. Deze zal 1u tot 1,5u duren. Ik help jullie met het zoeken van de leukste poses zodat het eindresultaat zo naturel mogelijk is. Na de fotoshoot ga ik meteen voor jullie aan de slag om een dertigtal beelden te selecteren op basis van mijn kwaliteits- en stijlcriteria. Deze foto’s worden in de typische stijl van Studio Diewke bewerkt voor het mooiste resultaat, en worden daarna in een online galerij geplaatst die ik met jullie deel. Zo hebben jullie de kans om rustig alle beelden te bewonderen en een selectie te maken voor de prints.


Print, verleden tijd? Voor mij althans niet! Ik geloof ├ęcht in de kracht van prints. Je beleeft hier zo veel meer plezier aan dan aan digitale bestanden. Zeg eens eerlijk, hoe vaak heb je al foto’s van je kind(eren) of gezin effectief afgedrukt? En dat is zo jammer, want een mooiere herinnering dan een spontane foto bestaat er niet. Kies daarom voor jouw foto’s op kwalitatief drukwerk. Op deze manier worden de details en kleuren het beste zichtbaar. Een foto van/met je kind is het knapste wat je aan de muur kan hangen! Dit fleurt je interieur helemaal op en is een echte blikvanger.


Interesse in een studioshoot?

Vraag de brochure aan