Daglichtstudio

Thuis in de tuin, staat mijn daglichtstudio. In deze huiselijke omgeving voelen kinderen zich snel thuis. Geen hard flitslicht dat je kindje laat schrikken maar zacht licht dat in combinatie met de omgeving een natuurlijke uitstraling geeft. Ik fotografeer liever ingetogen momenten en een mooie blik dan ingewikkelde poses en een geforceerde glimlach. Zo breng ik het authentieke karakter van de geportretteerden het mooist in beeld.

Werkwijze

De styling is erg belangrijk bij deze shoot. Daarom wordt hier extra aandacht aan besteed. Via een vragenlijst toets ik af welke kleuren jullie mooi vinden, welk karakter jullie kind heeft, welke kledij er gedragen zal worden tijdens de shoot.

Op basis van de antwoorden uit de vragenlijst maak ik een moodboard. Dit is mijn leidraad voor de styling, en ook voor jullie om kledij voor de shoot uit te zoeken. Ook over de kledij geef ik graag advies.


De fotoshoot vindt plaats in mijn daglichtstudio. Deze kan 1u tot 1,5u duren. Ik help je kind met poses etc. zodat het eindresultaat zo naturel mogelijk is. Na de fotoshoot ga ik aan de slag om een selectie te maken van een dertigtal beelden op basis van mijn kwaliteits- en stijlcriteria. Deze foto’s worden in mijn typische stijl bewerkt. De geselecteerde foto’s worden in een online galerij gezet. Op deze manier kunnen jullie rustig alle beelden bewonderen en een selectie maken voor de prints.


Ik geloof in de kracht van prints, je hebt hier echt zoveel meer plezier van dan van digitale bestanden. Zeg eens eerlijk, hoe vaak heb je al die foto’s van je kind(eren) of gezin al effectief afgedrukt? Zo jammer, want een mooiere herinnering dan foto’s bestaat er niet. Kies daarom voor jouw foto’s als kwalitatief drukwerk. Op deze manier worden de details en kleuren het best zichtbaar. Een foto van je kind is toch het knapste wat je aan de muur kan hangen. Dit fleurt je interieur helemaal op en is een echte blikvanger.