1-op-1 mentorsessie voor fotografen

Je bent startende professionele fotograaf of amateurfotograaf en je loopt tegen een aantal dingen aan. Je vindt niet echt je gading tussen het huidige cursusaanbod en hebt enkele specifieke vragen die hier niet aan bod komen (of de weinig aan bod komen). Je wilt je fotografie naar een hoger niveau tillen, maar weet niet echt hoe. Sinds 2017 geef ik cursussen fotografie aan volwassenen. Daarnaast werk ik meer dan 5 jaar als zelfstandige fotograaf, gespecialiseerd in portret- en kinderfotografie met natuurlijk licht. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik als lesgever weet waarover ik spreek en mijn uitgebreide technische kennis maakt mij ongetwijfeld een betere fotograaf. Ook nabewerking in Lightroom heeft voor mij nog weinig geheimen. De 1-op-1 mentorsessie is volledig op maat en gebaseerd op jouw vragen.  Je kan kiezen uit een sessie rond theorie, praktijk of een combinatie van beide. 

Wat komt er aan bod?

Een mentorsessie in een één op één coaching waar de focus volledig op jou en jouw vragen ligt. Deze sessies kunnen online (via video call) of in real life worden gedaan. Ik probeer je duidelijke en eerlijke antwoorden op al je vragen te geven. Deze sessie kunnen gaan over het volgende:
– Technische vragen (werking toestel, hoe omgaan met licht, …)
– Praktische vragen (hoe benader je modellen, hoe werk je met kinderen, …)
– Een praktijkles (waar ik de volledige organisatie op mij neem)
– Feedback op je portfolio
– Vragen over de nabewerking
– …

Ik richt met vooral op fotografie, ik ben dus geen business coach. Wil je graag meer weten over marketing of verkoop? Dan raad ik je aan om iemand te zoeken die hier meer gespecialiseerd in is.

Als je nog de absolute basis onder de knie moet krijgen, raad ik je aan om eerst een cursus in een CVO de volgen. Ik geef zelf les in CVO De Verdieping, hier hebben we een topinfrastructuur en een erg gemotiveerd leerkrachtenteam om je een degelijke basis te geven.

€ 360 incl. BTW/2 uren

per extra uur: € 160 incl. BTW

Nood aan een 1 op 1 coaching?

Wil je jouw fotografie naar een hoger niveau tillen? Benieuwd hoe ik bepaalde zaken aanpak of een fotoshoot van A tot Z uitwerk? Heb je nog vragen over deze mentorsessies?

Contacteer mij

Diewke