Investering

Fotoproducten en drukwerk

Het is een torenhoog cliché, maar kinderen groeien zó snel. Als je investeert in mooie beelden kan je de tijd even doen stilstaan.

Studioshoot kind

Vanaf € 200 incl. BTW

Een gestylede kindershoot in een daglichtstudio. Dit daglicht zorgt voor zacht licht dat in combinatie met de omgeving een natuurlijke uitstraling geeft. Ik fotografeer liever ingetogen momenten en een mooie blik in plaats van ingewikkelde poses en een geforceerde glimlach. Zo breng ik het authentieke karakter van de geportretteerden het mooist in beeld.

Vraag hier de brochure aan


Locatieshoot

Vanaf € 250 incl. BTW

Een locatieshoot kan voor kinderen, gezinnen of koppels. Een locatieshoot is leuk in elk seizoen. Ieder moment van het jaar heeft zijn charmes. Ik hecht veel waarde aan het licht en compositie en fotografeer jullie liever zoals jullie écht zijn, dus geen ingewikkelde poses of geforceerde lachjes. Geen zorgen als je hierover wat onzeker bent, ik geef een aantal tips voor en tijdens de shoot.

Vraag hier de volledige brochure aan


Newbornshoot / Lifestyleshoot

Vanaf € 275 incl. BTW

Bij newbornshoots kom ik tot bij jullie thuis. Dit is niet alleen makkelijk voor jullie als je pas bent bevallen, maar geeft ook de specifieke lifestyle sfeer waarin ik werk. Op die manier kan ik de omgeving betrekken in de reportage. Ik werk enkel met natuurlijk daglicht. Geen hard flitslicht dat je kindje laat schrikken maar zacht licht dat in combinatie met de omgeving een natuurlijke en liefdevolle uitstraling geeft.

Vraag hier de brochure aan


Modeshoot

Door mijn liefde voor kinderkleding en styling vind ik het super om modeshoots te doen. Omdat de locatie en casting ook erg belangrijk is, denk ik hierover graag met je mee of kan ik dit volledig in eigen handen nemen. Neem contact met me op en dan bekijken we dit samen.

Vraag hier de brochure aan


Visual branding

Heb je sfeervolle beelden nodig van je bedrijf, je product of jezelf zodat jij je verhaal beter kan vertellen? Ik kan portretfoto’s, sfeerbeelden, detailfoto’s, productfoto’s, etc. voorzien. Aarzel niet om mij te contacteren, ik denk hierover graag met je mee.

Vraag hier de brochure aan


Fotoproducten

Kies ervoor om jouw foto’s op kwalitatief drukwerk te laten printen. Op deze manier worden de details en kleuren het best zichtbaar. Een foto van je kind of gezin is toch het knapste wat je aan de muur kan hangen. Dit fleurt je interieur helemaal op en is een echte blikvanger. Of wat dacht je van een mooi album waarin de volledige reportage staat en je altijd kan doorbladeren.

Vraag hier de brochure aan


Fotoprints

Wist je dat ik een shop heb waar enkele van mijn foto’s geprint worden op canvas, prints, muurtapijten, … ? Ik besteed veel aandacht aan de beelden die verkocht worden in deze shop. Het zijn sfeervolle beelden die in ieder interieur passen.

Naar de shop