Investering

Studioshoot kind

Vanaf € 225 incl. BTW

Thuis in de tuin staat mijn daglichtstudio. In deze huiselijke omgeving voelen kinderen zich snel thuis! Geen hard flitslicht dat je kindje laat schrikken, maar wel zacht licht dat in combinatie met de groene omgeving een natuurlijke uitstraling geeft. Het liefst fotografeer ik ingetogen momenten en een mooie blik. Geen ingewikkelde poses of een geforceerde glimlach voor mij! Zo breng ik het authentieke karakter van de geportretteerden het mooist in beeld.

Vraag hier de brochure aan


Locatieshoot

Vanaf € 275 incl. BTW

Het is een torenhoog cliché, maar kinderen groeien zó snel op. Je zou er spijt van krijgen als je dit alles niet zou vastleggen op foto en zo de tijd even doet stilstaan. Daarbovenop is een fotoshoot meer dan alleen foto’s nemen. Het is ook een echte beleving voor ouders en kinderen die je niet snel zal vergeten. Een locatieshoot is ook ideaal voor gezinnen, families en koppels!

Vraag hier de brochure aan


Newbornshoot / Lifestyleshoot

Vanaf € 315 incl. BTW

Voor newborn fotografie werk ik enkel met natuurlijk daglicht. Zo blijft het licht zacht en kan dit jullie kleintje niet doen schrikken. Een gekende omgeving is bij newborn fotografie een groot voordeel. Daarom kom ik voor deze fotoshoot tot bij jullie thuis. Ben je net bevallen? Dan moet je je dus ook niet verplaatsen. Lekker gemakkelijk! Met wat mooi licht en enkele persoonlijke accessoires kunnen we al prachtige beelden creëren.

Vraag hier de brochure aan


Modeshoot

Doorheen de tijd ben ik mij gaan specialiseren in kinderfotografie. Bij ongeveer 80% van mijn shoots staan er kinderen voor mijn lens. Door mijn ervaring en expertise heb ik veel affiniteit met kinderen, hun leefwereld en datgene wat hen en hun ouders bezighouden. Hun spontaniteit, eerlijkheid en fantasie is hetgeen dat de beelden zo sprekend maakt. Dat gecombineerd met een sterke styling en mooie locatie is het ideale recept voor jouw branding!

Vraag hier de brochure aan


Visual branding

Heb je sterke en sfeervolle beelden nodig van je bedrijf, product, jezelf en/of je medewerkers voor je visual branding? Daar kan ik jou zeker bij helpen! Samen brengen we jouw onderneming mooi en authentiek in beeld!

Vraag hier de brochure aan


Fotoproducten

Foto’s printen op kwalitatief drukwerk is de ideale manier om mooie beelden echt in het oog te doen springen. Op deze manier worden de details en kleuren ook het best zichtbaar. Een foto van je kind of gezin is toch het knapste wat je aan de muur kan hangen, niet? Dit fleurt je interieur helemaal op en is een echte blikvanger! Of liever een mooi album van de volledige galerij? Het kan allemaal!

Vraag hier de brochure aan


Fotoprints

Wist je dat Studio Diewke een shop heeft waar heel wat foto’s uit de galerijen geprint worden op canvassen, prints, muurtapijten etc.? Ga snel een kijkje nemen!

Naar de shop